Радваме се да представим адвокат Силвия Наумова – новият член на екипа на GGLaw. Още  с пристигането си в кантората, тя се адаптира изключително бързо и показа завидни умения в процесуалното представителство.

Какво харесваш в работата в GGlaw?  

В работата в GGlaw харесвам начина, по който е структуриран работният процес и сферите, в които имам възможност да работя и да се развивам. Това, което ме мотивира изключително много в работата ми тук, е високото ниво на професионализъм на целия екип. 

Коя е сферата, в която искаш да се развиваш?  

Сферата, в която желая да се развивам, е процесуалното представителство. Динамиката, която носи със себе си съдебният процес, развива много качества, необходими за добрия юрист. Смятам, че работата в тази сфера дава много широко поле както за професионално, така и за личностно развитие. 

Как GGlaw ти помага?  

В GGlaw работя над разнообразни казуси, които ми позволяват да предизвиквам себе си и да развивам нови умения. В допълнение смятам, че натрупаният опит на екипа в сферите, в които работя и искам да се развивам, е безценен за бъдещото ми развитие.  

Какви умения ти помага да развиваш работата в GGlaw?  

Работата в GGlaw ми помага да обогатявам не само своите правни умения и знания, но и да подобрявам начина, по който подхождам към различните предизвикателства в професията. Вниманието към детайла и фокусът са поставени в основата на работния процес, което подпомага изпълнението на ежедневните ни задачи.  

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента 

Да съм част от страхотния екип на GGlaw за мен е привилегия. Процесът на работа е прецизно структуриран, което ми позволи бързо да се навляза в множество и разнообразни казуси. Да си обграден всекидневно от амбициозни и млади професионалисти е истинско удоволствие.  

 

Поискай консултация

 

    *Първоначалната консултация има за цел да Ви ориентира какъв тип услуга Ви е необходима във Вашия случай и колко струва тя. Съгласно, чл.9 и 45 от Закона за адвокатурата и чл.5 от Етичния кодекс на адвоката, опазването на Вашите тайни е наша основна мисия и клетвено задължение.

    ПУБЛИКАЦИИ

     

    Поискай консултация