Летен стаж -GGLAW

Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“ организира конкурс за летен стаж

Стажът ще се проведе в рамкитена 1 месец във времето между 15-ти юли и 1-ви октомври, като конкретният период е по договорка. Предвидената заетост е 4 часа дневно, с одобрените кандидати ще бъде уточнено работното време. Стажът ще бъден платен.

Стажантите ще получат обучение за извършване на основните адвокатски дейности като: решаване на казус, работа по консултация и по договори, като ще могат да участват заедно с екипа в решаването на реални казуси. По време на стажа те ще извършват дребни юридически задачи, които отговарят на знания им, ще се запознаят с методите и системите ни на работа в предимно дигитална среда и ще се научат как да използват правната информатика и правтните технологии по оптимален начин.

Изисквания:

 • Студенти по право в София, които са в III-V курс през предстоящата 2024/2025 учебна година;
 • Задължително високо ниво на английски език;
 • Добрата компютърна грамотност е задължителна;
 • Интереси и практически умения в правната информатика са препоръчителни.

Кандидатстване:

Изпращайте вашите кандидатури до 15-ти юли включително на имейл: office@gglaw.bg. Към кандидатурите прилагайте:

 • CV европейски формат
 • Мотивационно писмо до 150 думи
 • Публикации, ако имате такива.

Одобрените кандидати ще бъдат контактнати от нашия екип.

Данните за Вас, които ни изпращате, ще бъдат обработвани от нас с цел провеждане на подбор и ще бъдат заличени след приключване на процедурата, освен ако не се съгласите за друго.

Поискай консултация

 

  *Първоначалната консултация има за цел да Ви ориентира какъв тип услуга Ви е необходима във Вашия случай и колко струва тя. Съгласно, чл.9 и 45 от Закона за адвокатурата и чл.5 от Етичния кодекс на адвоката, опазването на Вашите тайни е наша основна мисия и клетвено задължение.

  ПУБЛИКАЦИИ

   

  Поискай консултация