ИСТОРИЯ НА КАНТОРАТА:

„Господинов и Генчев“ е адвокатско дружество, основано през 2017-та година от адвокатите Димо Господинов и Генади Генчев. Фокусът на дейността ни е IT право, защита на интелектуална собственост, търговско право и представителство на граждани и бизнеса по граждански, търговски и административни дела и правно обслужване нуждите на бизнеса. Прочетете тук за сферите ни на компетентност.

Макар и отскоро под небосклона на адвокатския бизнес, ние вече имаме утвърдена клиентела и значителен опит при извършването на богата палитра правни услуги. Екипът ни има ясно очертан технологичен профил, което улеснява както използването на най-новите технологии при защита на правата на клиентите ни, но и комуникацията с бизнеса в IT сектора.

Мотото ни е „Ние се грижим за Вашия успех“, което не е празна фраза, а показва степента ни на ангажираност към начинанията и делата на хората, които ни дават доверието си. Нашият успех зависи от благополучието на нашите клиенти и ние добре знаем това.

МИСИЯ:

Нашата мисия е да предоставим висококачествено правно обслужване на достъпна цена. Правим това чрез налагане на високи професионални стандарти по отношение на правната грижа и използване на достиженията на технологиите, за да спестим разходи на нас и нашите клиенти. Повече за иновациите, които използваме – вижте тук. Ние предлагаме повече от традиционната правна услуга – вникваме дълбоко във всеки случай и разбираме интересите и нуждите на клиента, за да защитим правата му и добавим стойност към бизнеса му. Гарантираме сигурност и комфорт.

ЦЕННОСТИ:

В дейността си изповядваме следните ценности:

  • Първостепенна грижа е интересът на клиента
  • Професионализъм и внимание към всеки детайл
  • Доверие и конфиденциалност
  • Ефективност и максимална полезност
  • Отзивчивост и съобразителност

Запознайте се с нашият екип

Нашият екип →

Вижте отзивите от нашите клиенти тук

Отзиви от клиенти →

Нашите идеи и практики

Иновации →