Чрез процесуално представителство ние участваме от Ваше име в производства, които се развиват пред съд, арбитраж, административен орган или друг орган/организация.
Защитата или упражняването на правата Ви понякога е поставено в зависимост от успешното участие в някаква процедура:

 • съдебно или изпълнително дело;
 • производство пред администрацията за издаване на определен акт,например – лиценз, удостоверение и т.н.;
 • оспорване на издаден от администрацията акт – ревизионен акт, отказ дасе издаде желан акт и т.н.;
 • участие в арбитраж или медиация;
 • изповядване на сделка пред нотариус;
 • регистрация или вписване в публичен регистър.

Чрез услугата „Процесуално представителство“ ние поемаме цялата грижа и извървяваме от край до край поредицата от стъпки по съответната процедура от Ваше име и във Ваш интерес.

СЪДЪРЖАНИЕ НА УСЛУГАТА:

Услугата „Процесуално представителство“, която нашият екип предлага, съдържа:

 • Предварителна консултация с клиента относно процесуалните възможности за защита на неговите права и интереси. Идентифициране на правния казус;
 • Предварителен разбор и събиране на доказателства по така идентифицирания казус;
 • Оценка на шансовете за успех на различните алтернативи. Избор и процесуална тактика и стратегия, след съгласуване с клиента;
 • Винаги предлагаме и при желание на клиента – провеждаме, опити за доброволно решаване на спора чрез алтернативни методи като преговори, медиация, помирение и т.н. Обикновено го правим още преди началото на съответната процедура, но може и по време или след края й, както и паралелно или алтернативно на нейния ход;
 • Допълнително събиране на доказателства и правни аргументи;
 • Съставяне на процесуални изявления – искова молба, отговор на искова молба, насрещен, инцидентен иск, жалба, касационна жалба и отговори и т.н.;
 • Пълна и цялостна грижа за развитието на процедурата и участие във всяко заседание или среща с максимално използване на всички процедурни възможности за защита интереса на клиента;
 • Редовна проверка на хода на делото и моментална реакция в случай на необходимост;
 • Гарантирана възможност на клиента да следи в реално време развитието на съответната процедура;
 • Консултации по финалните и междинните актове на съда с разясняване на тяхното значение и обсъждане на последващи действия;
 • Организиране и провеждане на изпълнението на съответния акт, с който завършва процедурата.

ОТЗИВИ

edoms-logoМетоди Дързев
Кантората проявява впечатляваща висока компетентност и скорост на реакция по актуални юридически въпроси на технологичната ни компания в областта на Интелектуална собственост и Права на домейн имената, а в областта на Електронната търговия показва особена ефективност в откриването на практични решения в бурния океан от регулации.
netpeak logoГеннадий Воробьов
Netpeak работи с GGLaw повече от половин година. Заедно успяхме да свършим много добра работа: актуализирахме вътрешната документация, подобрихме клиентските договори за онлайн маркетинг услуги и създадохме ново споразумение за поверителност (NDA), което защитава и осигурява спокойствие на клиентите ни. Благодарен съм, че винаги може да разчитаме на тяхна компетентна помощ за корекции в договорите за услуги, които да отговарят на спецификата на бизнеса на всеки наш клиент.
erpbg-logoАтанас Шопов ERP.BG
Получихме много адекватна и професионална помощ от екипа на GGLaw, във връзка с казуси възникнали в сферата на IT и авторското право. Радваме се, че можем да работим с тях.
advokatami-logo-GGLawСтанимир Ненов – „Advokatami.bg”
Отговорни професионалисти с висок морал. Винаги внимават с детайла и работят усърдно.
Константина Маркова – “FitMode”
„Благодарим за професионализма, отзивчивостта и бързата реакция, при смяната на собственост и при раздялата на дружествените дялове на нашата компания“
Свет Симов – Fontfabric
Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“ предоставиха полезна информация и оказаха квалифицирана помощ по казусите поставени от нас. Експертизата им в областта на авторското и търговското право беше от изключителна полза.
Борис Христов, 356labs
Трябваше да изградим договори за услугите, които презентационната ни агенция предлага и подходът на Димо и Генади беше точно това, от което имахме нужда. Те не подходиха с идеята: „Нека просто напишем текстове“, а с: „Какви са интересите и бизнес проблемът, който трябва да разрешим тук?“! Винаги съм вярвал, че това отличава компании от компании. Прекарахме не малко време във интервюта и въпроси относно компанията ни и начина, по който правим бизнеса си, но крайният резултат беше наистина точно това, което търсехме! Отново – огромни благодарности за изумителната работа!
Венцислав Съботинов, х-л „Пайн Хилс“, Пампорово
На пръв поглед ситуацията, в която бях, изглеждаше безнадеждна. Но искам да благодаря и да препоръчам адв.Генчев, с чиято помощ успях да излезна победител, да си спестя редица разходи и да разбера,че определено има млади и читави адвокати.
Николай Ангелов, “Digimark”
“Господинов и Генчев“ предлагат такова процесуално представителство, което те освобождава от всякакви грижи. Подписваш едно пълномощно и знаеш, че вече зад гърба ти има хора, които ще се борят до последно за теб.“
Борис Колев, Nutrigen
"Юридическия и правен аспект на работата ни в NutriGen, като компания в сферата на здравеопазването и генетиката, е изключително важна част от нашия основен бизнес и работа с клиенти. А доверието което гласувахме в експертизата за адвокатска помощ в лицето на Господинов и Генчев се оправда с много добри резултати за нас, въпреки сложния сектор на здравеопазването, в който се намираме!"
Александър Хинков, “Успелите”
Свързахме се с GGLAW в момент, в който се чувствахме пред затворена улица. Димо и Генади проявиха страхотно чувство за разбиране, реагираха бързо и запазиха пълна конфиденциалност при консултациите по търговско и дружествено право, от които имахме спешна нужда. Ние направихме своя избор тогава, но и занапред ще се обръщаме първо към тях. Топло препоръчваме услугите им!
elfytours-logo-GGLawВаня Овчарова, “Елфи Турс”
Елфи Турс ЕООД е една от водещите туристически агенции в България. От 1998г предлага комплексни туристически услуги на българския и международния пазар. От 2014 година за правното си обслужване разчитаме на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев“, които подпомагат дружеството в отношенията му с регулаторните органи, както по отношение на текущата дейност, така и във връзка с административно-наказателната отговорност, така и във връзка с лицензиране, нотифициране и текущото спазване и изпълнение на предоставените лицензи, акредитации и нотификации на техническата служба на дружеството. Адвокатското дружество осъществява пълното процесуално правно представителство на „Елфи Турс ЕООД, както в търговските и граждански спорове, така и в административните производства. Така описаната работа е извършена на изключително високо и професионално ниво.
TEZTOUR-logoБоряна Борисова
Ако търсите IT и правно съдействие в сферата на туризма и електронните доказателства, може изцяло да разчитате на GGLAW. Доверете се на професионализма, навременната реакция и не на последно място на отзивчивостта на кантората. За нас бе истинско удоволствие да си партнираме с GGLAW и сме сигурни, че при необходимост отново бихме се възползвали от услугите им.