Съгласието, което постигате с Вашите партньори за поемане на насрещни права и задължения, най-често – бизнес операции, ние оформяме в договори. Нашето участие обаче никога не се ограничава само с това технически да пресъздадем вече постигнатата договорка. Ние консултираме нашите клиенти за това от какъв тип договор имат нужда, какви разпоредби трябва да се включат в тях, по какъв начин обслужват те техния интерес, например – от изпълнение на договора и обезпечаване на отговорността, и как да се събират доказателства за подсигуряване защитимостта на съответните договорки. Също така оказваме правна помощ по проблеми с вече сключени договори – валидност, изпълнение, унищожаване, разваляне, прекратяване и т.н.
Нашата функция е чрез правни инструменти – система от договори и други сделки и изявления, да допринесем за повече предвидимост в един непредвидим свят, както и да спомогнем за идентифицирането, оценката и управлението на рисковете, които се съдържат във всяко едно бизнес или житейско решение.

СЪДЪРЖАНИЕ НА УСЛУГАТА:

Услугата „Изготвяне на договори, други сделки и изявления“, които нашият екип предлага, съдържа:

  • Предварителни срещи с клиента за задълбочено изследване на отношенията му с неговия бъдещ или настоящ контрагент и квалификация на тези отношения като типични или нетипични сделки/договори
  • Подготовка на първоначална структура на правоотношенията и съгласуването й с клиента
  • Изготвяне на проекти на договора (draft1, draft2 и т.н.), сделката или изявлението и съгласуването им с клиента
  • Изготвяне на финална версия и консултации на клиента за приложението на договора, сделката или изявлението и обезпечаване на доказателства за изпълнението му
  • Безплатно отстраняване на технически изменения, свързани с прилагането на изготвения акт на практика

ОТЗИВИ

Борис Христов, 356labs
Трябваше да изградим договори за услугите, които презентационната ни агенция предлага и подходът на Димо и Генади беше точно това, от което имахме нужда. Те не подходиха с идеята: „Нека просто напишем текстове“, а с: „Какви са интересите и бизнес проблемът, който трябва да разрешим тук?“! Винаги съм вярвал, че това отличава компании от компании. Прекарахме не малко време във интервюта и въпроси относно компанията ни и начина, по който правим бизнеса си, но крайният резултат беше наистина точно това, което търсехме! Отново – огромни благодарности за изумителната работа!
Николай Ангелов, “Digimark”
“Господинов и Генчев“ предлагат такова процесуално представителство, което те освобождава от всякакви грижи. Подписваш едно пълномощно и знаеш, че вече зад гърба ти има хора, които ще се борят до последно за теб.“
Христо Араклиев – https://brandexporters.com/
"Много съм доволен от работата на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев". Успяха успешно да ме консултират по въпрос свързан с търговско право, където други адвокати се бяха провалили. Също така с голям професионализъм изготвиха и ми предоставиха договори свързани с търговско право и индустриална собственост."
Венцислав Съботинов, х-л „Пайн Хилс“, Пампорово
На пръв поглед ситуацията, в която бях, изглеждаше безнадеждна. Но искам да благодаря и да препоръчам адв.Генчев, с чиято помощ успях да излезна победител, да си спестя редица разходи и да разбера,че определено има млади и читави адвокати.
Отговорни професионалисти с висок морал. Винаги внимават с детайла и работят усърдно.
Станимир Ненов – „Advokatami.bg”
Константина Маркова – “FitMode”
„Благодарим за професионализма, отзивчивостта и бързата реакция, при смяната на собственост и при раздялата на дружествените дялове на нашата компания“
Свет Симов – Fontfabric
Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“ предоставиха полезна информация и оказаха квалифицирана помощ по казусите поставени от нас. Експертизата им в областта на авторското и търговското право беше от изключителна полза.
Калоян Гаджев, „Успелите“
„Изключително професионално отношение, бърза и навременна реакция. Имахме казус от сферата на търговското право и съответно нужда от консултиране. Благодарение на GG Law успяхме да намерим най-добрият начин да се справим със ситуацията.“
Димитър Наумов, Topoutfit
“Нашият онлайн магазин разчита на „Господинов и Генчев“, за да е винаги в съответствие с постоянно променящото се законодателство и правилата на Закон за защита на потребителя.”
Борис Колев, Nutrigen
"Юридическия и правен аспект на работата ни в NutriGen, като компания в сферата на здравеопазването и генетиката, е изключително важна част от нашия основен бизнес и работа с клиенти. А доверието което гласувахме в експертизата за адвокатска помощ в лицето на Господинов и Генчев се оправда с много добри резултати за нас, въпреки сложния сектор на здравеопазването, в който се намираме!"
Александър Хинков, „Успелите“
Свързахме се с GGLAW в момент, в който се чувствахме пред затворена улица. Димо и Генади проявиха страхотно чувство за разбиране, реагираха бързо и запазиха пълна конфиденциалност при консултациите по търговско и дружествено право, от които имахме спешна нужда. Ние направихме своя избор тогава, но и занапред ще се обръщаме първо към тях. Топло препоръчваме услугите им!
Бих искала да изкажа благодарността си към Адвокатско дружество "Господинов и Генчев" за компетентното съдействие при решаване на личните ми юридически казуси. Вярвам, че и в бъдеще мога да разчитам изцяло на професионализма им и поради тази причина ги препоръчвам!
Maрина Дошкова
Бих искала да отбележа високия профисионализъм, позитивно отношение и ефективността в решението на различни правни въпроси на адвокатите от Адвокатско дружество "Господинов и Генчев". Компетентността им неведнъж ме спасявала от допускането на грешки от моя страна. Благодаря за компетентното правно съдействие на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев", във връзка със закупуването на имот. Препоръчвам кантората на всички и вярвам, че тези, които се възползват от услугите им ще останат много доволни от резултата.
Eлена Текелиева
Ваня Овчарова, „Елфи Турс“
Елфи Турс ЕООД е една от водещите туристически агенции в България. От 1998г предлага комплексни туристически услуги на българския и международния пазар. От 2014 година за правното си обслужване разчитаме на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев“, които подпомагат дружеството в отношенията му с регулаторните органи, както по отношение на текущата дейност, така и във връзка с административно-наказателната отговорност, така и във връзка с лицензиране, нотифициране и текущото спазване и изпълнение на предоставените лицензи, акредитации и нотификации на техническата служба на дружеството. Адвокатското дружество осъществява пълното процесуално правно представителство на „Елфи Турс ЕООД, както в търговските и граждански спорове, така и в административните производства. Така описаната работа е извършена на изключително високо и професионално ниво.