АД-Господинов и Генчев

За поредна седмица Ви представяме още един нов член на екипа на GGlaw – запознайте се с Христина Димитрова, млад юрист, чието призвание е адвокатската професия.

Коя е сферата, в която искаш да се развиваш?

Сферите, в които желая да се развивам, са търговското право, интелектуална и индустриална собственост, международно частно право.

Как GGlaw ти помага?

GGlaw ми позволява да работя и да се развивам в сферите, които представляват най-голям интерес за мен. Ежедневните и разнообразни казуси ми помагат да доразвия и надградя знанията си и да ги приложа на практика.

Какви умения ти помага да развиваш работата в GGlaw?

Работа в GGlaw ми помага да доразвивам дисциплината, концентрацията и аналитичното си мислене. В допълнение на това работата в GGlaw спомага изключително много и за самостоятелността ми на работното място.

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента

Впечатленията ми до момента са, че работният процес е изключително детайлен, подробен и съдържателен. Всеки един член на екипа е изключително отдаден на работата си и се стреми непрекъснато към надграждане и усъвършенстване не само на знанията си в юридическата сфера, но и в сферата на технологиите. Считам, че попадането в подобен екип е изключително полезно не само за професионалното, но и за личностното развитие на всеки.

Поискай консултация

 

  *Първоначалната консултация има за цел да Ви ориентира какъв тип услуга Ви е необходима във Вашия случай и колко струва тя. Съгласно, чл.9 и 45 от Закона за адвокатурата и чл.5 от Етичния кодекс на адвоката, опазването на Вашите тайни е наша основна мисия и клетвено задължение.

  ПУБЛИКАЦИИ

   

  Готови ли сте за DSA?

  Регламентът за цифровите услуги започна да се прилага от 17 февруари 2024 г.      Още

  Поискай консултация