Щастливи сме да Ви представим Мария Такова – новият член на екипа на GGLaw. За отрицателно време Мария се утвърди като амбициозен и дисциплиниран млад юрист и ние сме повече от радостни, че е част от екипа ни.

Какво харесваш в работата в GGlaw?

Харесва ми това, че работният процес е модернизиран и динамичен, отговарящ на предизвикателствата, които правото ежедневно отправя към практикуващите юристи.

Коя е сферата, в която искаш да се развиваш?

Желая да се развивам в сферите на интелектуалната собственост, международното частно право и правата на човека Проявявам интерес също към Правото на Европейския съюз и трудовото право.

Как GGlaw ти помага?

GGlaw ми помага с богатата палитра от разнообразни казуси, които ми дават възможност да се уча и да се развивам в сферите от правото, които представляват интерес за мен. Предизвикателствата, които работата в GGlaw ми дава, ме мотивират да надграждам знанията си и да се усъвършенствам в процеса на работа.

Какви умения ти помага да развиваш работата в GGlaw?

Работата в GGlaw ми помага да доразвия аналитичното си мислене, дисциплината и умението да организирам по-добре времето си, така че да бъда максимално ефективна в работата си.

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента

Харесва ми това, че екипът на GGlaw се състои от млади и амбициозни хора, които смело се впускат във всяко едно предизвикателство което ежедневно правото ни отправя. Смятам, че работата в такъв колектив може само да ме мотивира всеки ден да бъда една по-добра версия на себе си. Впечатленията ми относно работния процес са, че той е изключително детайлен и преминаването през всеки негов етап, ми помага да мисля „извън рамката“.

Мария Такова

Адвокатски сътрудник

Поискай консултация

 

  *Първоначалната консултация има за цел да Ви ориентира какъв тип услуга Ви е необходима във Вашия случай и колко струва тя. Съгласно, чл.9 и 45 от Закона за адвокатурата и чл.5 от Етичния кодекс на адвоката, опазването на Вашите тайни е наша основна мисия и клетвено задължение.

  ПУБЛИКАЦИИ

   

  Готови ли сте за DSA?

  Регламентът за цифровите услуги започна да се прилага от 17 февруари 2024 г.      Още

  Поискай консултация