С огромно удоволствие представяме нашият нов член на екипа ни – Полина Стоянова. За нея може да Ви споделим, че тя бързо намери своето място в работния процес и екипа на кантората, след като успешно премина през лятна стажантска програма на GGLaw през 2022г.

Бъдещо развитие

Полина е студент по “Право” в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, като още в трети курс се включва активно в работата по казуси, свързани с туризъм, право на интелектуалната собственост и облигационно право. Проявява интерес и към правния режим на интелектуалната собственост, финансовото право и защитата на лични данни. Нейните планове и впечатления от работата си при нас до момента са следните:

Какви са твоите желани сфери за развитие?

Отговорът не може да се сведе до една единствена сфера. Интересът ми е разпръснат едновременно в частноправните, така и в публичноправните. Предизвикателство за мен е да развия правните си умения в IT правото и Авторското право. Заедно с това стои и привързаността ми към изучаваните вече Финансово право и Вещно право.

Какви умения ти помага да развиваш работата в GGlaw?  

Дисциплинираност на първо място и много добра организация. Със сигурност и   старателност и професионализъм  в работата до най-малкия детайл и същевременно адаптивност към актуалните правни проблеми 

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента 

GGlaw ми дава една много иновативна среда за работа, неочаквана за мен от една правна кантора. Това успява да ме пречупи всеки работен ден, така че да изградя един продуктивен и систематизиран свой начин на работа. Различните казуси ми помагат да задълбоча знанията и в юридическата наука.

Работата е динамична и предизвикателна. Разширява хоризонтите и дава „поле за изява“ на един бъдещ правист. Екипът от млади професионалисти, смятам, е изключително силен в работата си.  

Поискай консултация

 

  *Първоначалната консултация има за цел да Ви ориентира какъв тип услуга Ви е необходима във Вашия случай и колко струва тя. Съгласно, чл.9 и 45 от Закона за адвокатурата и чл.5 от Етичния кодекс на адвоката, опазването на Вашите тайни е наша основна мисия и клетвено задължение.

  ПУБЛИКАЦИИ

   

  Готови ли сте за DSA?

  Регламентът за цифровите услуги започна да се прилага от 17 февруари 2024 г.      Още

  Поискай консултация