Hristo-Iovchev-АД Господинов и Генчев

Дойде време да представим едно от новите попълнения в Адвокатско дружество “Господинов и Генчев”. Радваме се да Ви представим Христо Йовчев, който се присъедини с пълна сила към екипа ни.

Бъдещо развитие

Като юрист Христо се старае да представи резултати както в основни правни отрасли като процесуално представителство и облигационно право, както и да задълбочава в нишовите –  право на интелектуална собственост, защита на лични данни, „туристическо“ право и електронна търговия.

Ето какво споделя той за своите планове и впечатления от работата си при нас:

Коя е сферата, в която искаш да се развиваш?

Още с постъпването ми в екипа на GGlaw изявих интерес да се занимавам с право на интелектуалната собственост, като до този момент това не се променило. Развитието си виждам и сред допирните точки между правото и технологиите. По-конкретно, работя и трупам компетентност за разрешаване на проблеми и внасяне на яснота в нови моменти в потребителското право в онлайн средата, както и в защитата на личните данни. Не на последно място правните проблеми, свързани с туризма, са също част от професионалните ми интереси.

Как GGlaw ти помага?

От основните принципи при решаване на казус до работните навици и системен подход за придвижването на една задача до нейния завършек, GGlaw ми помага да изградя себе си като адекватен професионалист и пълноценна част от екипа.

Какви умения ти помага да развиваш работата в GGlaw?

GGlaw ми помага да разширя и обогатя своята компетентност в интересните за мен правни отрасли. Работният процес допринася за развитието на уменията ми по системно и аналитично решаване на проблеми. Работата е от такова естество, че ми позволява да се справям с правни проблеми както самостоятелно, така и като отборен играч.

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента

Работата в GGlaw носи със себе си както нарастващи отговорности, така и възможности за развитие и допринасяне с истински полезен резултат за нашите клиенти. Процесът на работа системен, ясен и в крак с времето. Колаборирането с всеки един член от екипа е удоволствие и значително подобрява както качеството на работата, така и професионалните умения на всеки замесен.

Цитат от Христо

“Успехът се крие в отлагане на мигновеното задоволство и постоянното пазарене с бъдещето”

Христо Йовчев

Адвокатски Сътрудник

Поискай консултация

 

  *Първоначалната консултация има за цел да Ви ориентира какъв тип услуга Ви е необходима във Вашия случай и колко струва тя. Съгласно, чл.9 и 45 от Закона за адвокатурата и чл.5 от Етичния кодекс на адвоката, опазването на Вашите тайни е наша основна мисия и клетвено задължение.

  ПУБЛИКАЦИИ

   

  Готови ли сте за DSA?

  Регламентът за цифровите услуги започна да се прилага от 17 февруари 2024 г.      Още

  Поискай консултация