Представяме ви новия ни колега Христо - Адвокатско дружество "Господинов и Генчев"
Hristo-Iovchev-АД Господинов и Генчев

Дойде време да представим едно от новите попълнения в Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“. Радваме се да Ви представим Христо Йовчев, който се присъедини с пълна сила към екипа ни.

Бъдещо развитие

Христо не крие интереса си към няколко определени сфери на право, в които смята да задълбочи своите познания и да практикува активно. Това са правото на интелектуална собственостелектронната търговия, защитата на лични данни, конкурентното и потребителското право.

Ето какво споделя той за своите планове и впечатления от работата си при нас:

Коя е сферата, в която искаш да се развиваш?

Желанието ми за развитите е най-вече водено към сфери, в които правото и иновациите имат множество допирни точки. Бързите темпове на технологично развитие и старанията на различни законодателства да ги поставят в легална рамка, създават редица нови положения, изисквания и проблеми за бизнеса и потребителите. Именно такива предизвикателства ме насочват в сферите на интелектуалната собственост, защитата на лични данни, потребителското и конкурентното право.

Как GGlaw ти помага?

GGlaw ми предоставя среда и възможности за развитие чрез предизвикателни задачи и казуси в иновативни и все по-развиващи се правни отрасли. Работата разширява погледът ми върху динамичните промени в Интернет пространството, развитието и влиянието на информационните технологии и правните проблеми за бизнес отраслите и потребителите, които възникват в последствие.

Какви умения ти помага да развиваш работата в GGlaw?

В работата си най-вече разчитам на аналитичност, адаптивност и дисциплина. На тази основа мога успешно да прилагам наученото до този момент в моето професионално развитие като например юридически изказ, начин на разсъждение и решаване на правни проблеми съобразно актуалните правни норми и нуждите на клиента.

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента

Работата до момента ми се струва увлекателна и предизвикателна. Екипът се състои от професионалисти, с които е удоволствие да се работи.

Цитат от Христо

“Успехът се крие в отлагане на мигновеното задоволство и постоянното пазарене с бъдещето”

Христо Йовчев

Адвокатски Сътрудник
Share this article :

© 2022 Linx.bg

logo-footer