С удоволствие ви представяме Александър Александров, който е адвокатски сътрудник в Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“ от повече от шест месеца.
Александрър започна работа с дружеството ни като стажант по програма „Студентски практики“, но много бързо показа желание за развитие и потенциали като юрист.

Образование

Той е студент 5-ти курс специалност „Право“ в Софийски университет към момента, а средното си образование завършва във Финансова-стопанска гимназия „Васил Левски“, гр. Монтата, където учи „Банково дело“.

Неговият опит

Работи 3 години в сферите на извънсъдебното събиране на вземания, обществени поръчки, административно право и процес, потребителско и конкурентно право, където натрупва много разнообразен юридически опит и вижда различни проявления на правото.

Планове за бъдещето

Александър споделя, че би искал да се развива в сферата на процесуалното представителство. А в бъдещите му планове се включват и правно обслужване на корпоративни клиенти, търговско право, потребителско и конкурентно право.

Ето и какво сподели той за работата си в GGLaw:

„Ежедневният контакт с млади и ерудирани личности помага за всестранното ми развитие. Екипът на Кантората подхранва в мен стремеж към знания както в сферата на правото, така и в сферата на високите технологии.
Процесите на работа в Кантората допринесоха за самостоятелността ми на работното място, което ще помогнем в професионалния ми път.
Впечатленията ми до момента са, че работният процес е изключително съдържателен, а отличителна негова характеристика е дисциплината. “

Александър Александров

Адвокатски сътрудник
Share this article :
Facebook
Twitter
LinkedIn

© 2020 Linx.bg

logo-footer