АД Господинов и Генчев

Адвокат Господинов, управляващ съдружник в „Господинов и Генчев“, беше сертифициран като експерт по защита неприкосновеността на информацията за Европа (Certified Information Privacy Professional/ Europe (CIPP/E) от престижната Международна асоциация на професионалистите по лични данни (IAPP), която е акредитирана към Американския национален институт по стандартизация (ANSI). Адвокат Господинов вече от години практикува по темата защита на личните данни и този сертификат идва като признание за високото ниво на професионалната му подготовка. Заедно с екипа на „Господинов и Генчев“ той вече води множество успешни проекти за съответствие с новите правила за защита на личните данни, които предстоят да бъдат въведени с GDPR, Регламентът e-Privacy и други.

Експертите по защита на неприкосновеността на личния живот са своего рода агенти на доверието в днешната гладна за данни глобална икономика. Те съдействат на организациите да се справят с бързото разпространение и развитие на заплахи за сигурността на данните и да сложат в ред своите информационни активи. IAPP е първата в света международна организация, която е установила стандарти за професионално образование и удостоверяване на познания в областта на защитата на личните данни. За това сертификатите на IAPP са международно признати като надеждно и независимо средство за доказване на способности по темата.

CIPP е глобален стандарт при сертифицирането на професионалисти в областта на защита на личните данни. CIPP е разработен от най-добрите експерти по темата и се базира на познанията и практиките на водещи имена и компании за информационна сигурност от целия свят. CIPP/E е първият удостоверителен механизъм, специализиран за правопорядъка на ЕС, който оценява на базата на интеграция на европейско и национално законодателство, както и принципни познания по информационна сигурност. Клиентите на „Господинов и Генчев“ вече са защитени от един от близо 10 000 експерти по целия свят, които към момента са сертифицирани от IAPP.

По този повод адвокат Господинов каза: „Нашите клиенти заслужават най-добрата грижа и ежедневно се стремим да се подобряваме, за да им я осигурим.“

 

Поискай консултация

 

  *Първоначалната консултация има за цел да Ви ориентира какъв тип услуга Ви е необходима във Вашия случай и колко струва тя. Съгласно, чл.9 и 45 от Закона за адвокатурата и чл.5 от Етичния кодекс на адвоката, опазването на Вашите тайни е наша основна мисия и клетвено задължение.

  ПУБЛИКАЦИИ

   

  Готови ли сте за DSA?

  Регламентът за цифровите услуги започна да се прилага от 17 февруари 2024 г.      Още

  Поискай консултация