Устната консултация представлява разясняване на Вашите права и задължения по изложения от Вас случай с помощта на компетентен адвокат.
С писменото становище се систематизират и квалифицират всички налични факти по Вашия случай, изчерпателно се представят Вашите права и задължения и Ви се дават конкретни практически препоръки за защита на Вашите интереси.
И при двете процедури наши основни принципи са:

 • Пълното и всеобхватно изясняване на фактите по случая;
 • Правната квалификация я правим ние, а не клиента. Т.е. – не очакваме
  нашите доверители да дойдат при нас с пълна яснота за естеството на
  проблема си, още по-малко да знаят какво е решението;
 • Ние се грижим за интересите на клиента чрез правни и бизнес средства,
  управляваме рискове в един несигурен свят. Не сме технически
  изпълнител на правни задачи.

СЪДЪРЖАНИЕ НА УСЛУГАТА:

Услугите „Устна консултация“ и „Писмено становище“, които „Господинов и Генчев“ предлага, съдържат:

Устна консултация:

 • Предварителен преглед и квалификация (преди консултацията) на фактите и документите по Вашия случай
 • Среща на живо в нашия офис или чрез средства за дистанционна комуникация, с която разясняваме правата и задълженията Ви и отговаряме на въпросите Ви
 • Даваме препоръки за последващи действия, с който да защитите правата и интересите си

Писмено становище:

 • Събиране, описване, изследване и систематизация на фактите по Вашия случай.
 • Изчерпателно писмено изложение на правата и задълженията Ви.
 • Становище за това как най-вероятно би се произнесъл съдът или друг компетентен орган по случая Ви.
 • Подробни препоръки и практически насоки за защита на правата и интересите Ви, включително чрез процесуални действия.
 • Писменото становище може да се използва многократно, включително за защита на правата Ви пред съда или административните органи.

ОТЗИВИ

Борис Христов, 356labs
Трябваше да изградим договори за услугите, които презентационната ни агенция предлага и подходът на Димо и Генади беше точно това, от което имахме нужда. Те не подходиха с идеята: „Нека просто напишем текстове“, а с: „Какви са интересите и бизнес проблемът, който трябва да разрешим тук?“! Винаги съм вярвал, че това отличава компании от компании. Прекарахме не малко време във интервюта и въпроси относно компанията ни и начина, по който правим бизнеса си, но крайният резултат беше наистина точно това, което търсехме! Отново – огромни благодарности за изумителната работа!
Николай Ангелов, “Digimark”
“Господинов и Генчев“ предлагат такова процесуално представителство, което те освобождава от всякакви грижи. Подписваш едно пълномощно и знаеш, че вече зад гърба ти има хора, които ще се борят до последно за теб.“
Христо Араклиев – https://brandexporters.com/
"Много съм доволен от работата на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев". Успяха успешно да ме консултират по въпрос свързан с търговско право, където други адвокати се бяха провалили. Също така с голям професионализъм изготвиха и ми предоставиха договори свързани с търговско право и индустриална собственост."
Венцислав Съботинов, х-л „Пайн Хилс“, Пампорово
На пръв поглед ситуацията, в която бях, изглеждаше безнадеждна. Но искам да благодаря и да препоръчам адв.Генчев, с чиято помощ успях да излезна победител, да си спестя редица разходи и да разбера,че определено има млади и читави адвокати.
Отговорни професионалисти с висок морал. Винаги внимават с детайла и работят усърдно.
Станимир Ненов – „Advokatami.bg”
Константина Маркова – “FitMode”
„Благодарим за професионализма, отзивчивостта и бързата реакция, при смяната на собственост и при раздялата на дружествените дялове на нашата компания“
Свет Симов – Fontfabric
Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“ предоставиха полезна информация и оказаха квалифицирана помощ по казусите поставени от нас. Експертизата им в областта на авторското и търговското право беше от изключителна полза.
Калоян Гаджев, „Успелите“
„Изключително професионално отношение, бърза и навременна реакция. Имахме казус от сферата на търговското право и съответно нужда от консултиране. Благодарение на GG Law успяхме да намерим най-добрият начин да се справим със ситуацията.“
Димитър Наумов, Topoutfit
“Нашият онлайн магазин разчита на „Господинов и Генчев“, за да е винаги в съответствие с постоянно променящото се законодателство и правилата на Закон за защита на потребителя.”
Борис Колев, Nutrigen
"Юридическия и правен аспект на работата ни в NutriGen, като компания в сферата на здравеопазването и генетиката, е изключително важна част от нашия основен бизнес и работа с клиенти. А доверието което гласувахме в експертизата за адвокатска помощ в лицето на Господинов и Генчев се оправда с много добри резултати за нас, въпреки сложния сектор на здравеопазването, в който се намираме!"
Александър Хинков, „Успелите“
Свързахме се с GGLAW в момент, в който се чувствахме пред затворена улица. Димо и Генади проявиха страхотно чувство за разбиране, реагираха бързо и запазиха пълна конфиденциалност при консултациите по търговско и дружествено право, от които имахме спешна нужда. Ние направихме своя избор тогава, но и занапред ще се обръщаме първо към тях. Топло препоръчваме услугите им!
Бих искала да изкажа благодарността си към Адвокатско дружество "Господинов и Генчев" за компетентното съдействие при решаване на личните ми юридически казуси. Вярвам, че и в бъдеще мога да разчитам изцяло на професионализма им и поради тази причина ги препоръчвам!
Maрина Дошкова
Бих искала да отбележа високия профисионализъм, позитивно отношение и ефективността в решението на различни правни въпроси на адвокатите от Адвокатско дружество "Господинов и Генчев". Компетентността им неведнъж ме спасявала от допускането на грешки от моя страна. Благодаря за компетентното правно съдействие на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев", във връзка със закупуването на имот. Препоръчвам кантората на всички и вярвам, че тези, които се възползват от услугите им ще останат много доволни от резултата.
Eлена Текелиева
Ваня Овчарова, „Елфи Турс“
Елфи Турс ЕООД е една от водещите туристически агенции в България. От 1998г предлага комплексни туристически услуги на българския и международния пазар. От 2014 година за правното си обслужване разчитаме на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев“, които подпомагат дружеството в отношенията му с регулаторните органи, както по отношение на текущата дейност, така и във връзка с административно-наказателната отговорност, така и във връзка с лицензиране, нотифициране и текущото спазване и изпълнение на предоставените лицензи, акредитации и нотификации на техническата служба на дружеството. Адвокатското дружество осъществява пълното процесуално правно представителство на „Елфи Турс ЕООД, както в търговските и граждански спорове, така и в административните производства. Така описаната работа е извършена на изключително високо и професионално ниво.