Устната консултация представлява разясняване на Вашите права и задължения по изложения от Вас случай с помощта на компетентен адвокат.
С писменото становище се систематизират и квалифицират всички налични факти по Вашия случай, изчерпателно се представят Вашите права и задължения и Ви се дават конкретни практически препоръки за защита на Вашите интереси.
И при двете процедури наши основни принципи са:

 • Пълното и всеобхватно изясняване на фактите по случая;
 • Правната квалификация я правим ние, а не клиента. Т.е. – не очакваме
  нашите доверители да дойдат при нас с пълна яснота за естеството на
  проблема си, още по-малко да знаят какво е решението;
 • Ние се грижим за интересите на клиента чрез правни и бизнес средства,
  управляваме рискове в един несигурен свят. Не сме технически
  изпълнител на правни задачи.

СЪДЪРЖАНИЕ НА УСЛУГАТА:

Услугите „Устна консултация“ и „Писмено становище“, които „Господинов и Генчев“ предлага, съдържат:

Устна консултация:

 • Предварителен преглед и квалификация (преди консултацията) на фактите и документите по Вашия случай
 • Среща на живо в нашия офис или чрез средства за дистанционна комуникация, с която разясняваме правата и задълженията Ви и отговаряме на въпросите Ви
 • Даваме препоръки за последващи действия, с който да защитите правата и интересите си

Писмено становище:

 • Събиране, описване, изследване и систематизация на фактите по Вашия случай.
 • Изчерпателно писмено изложение на правата и задълженията Ви.
 • Становище за това как най-вероятно би се произнесъл съдът или друг компетентен орган по случая Ви.
 • Подробни препоръки и практически насоки за защита на правата и интересите Ви, включително чрез процесуални действия.
 • Писменото становище може да се използва многократно, включително за защита на правата Ви пред съда или административните органи.

ОТЗИВИ

 • Борис Христов, 356labs
  Трябваше да изградим договори за услугите, които презентационната ни агенция предлага и подходът на Димо и Генади беше точно това, от което имахме нужда. Те не подходиха с идеята: „Нека просто напишем текстове“, а с: „Какви са интересите и бизнес проблемът, който трябва да разрешим тук?“! Винаги съм вярвал, че това отличава компании от компании. Прекарахме не малко време във интервюта и въпроси относно компанията ни и начина, по който правим бизнеса си, но крайният резултат беше наистина точно това, което търсехме! Отново – огромни благодарности за изумителната работа!
 • Николай Ангелов, “Digimark”
  “Господинов и Генчев“ предлагат такова процесуално представителство, което те освобождава от всякакви грижи. Подписваш едно пълномощно и знаеш, че вече зад гърба ти има хора, които ще се борят до последно за теб.“
 • Христо Араклиев – https://brandexporters.com/
  "Много съм доволен от работата на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев". Успяха успешно да ме консултират по въпрос свързан с търговско право, където други адвокати се бяха провалили. Също така с голям професионализъм изготвиха и ми предоставиха договори свързани с търговско право и индустриална собственост."
 • Венцислав Съботинов, х-л „Пайн Хилс“, Пампорово
  На пръв поглед ситуацията, в която бях, изглеждаше безнадеждна. Но искам да благодаря и да препоръчам адв.Генчев, с чиято помощ успях да излезна победител, да си спестя редица разходи и да разбера,че определено има млади и читави адвокати.
 • Отговорни професионалисти с висок морал. Винаги внимават с детайла и работят усърдно.
  Станимир Ненов – „Advokatami.bg”
 • Константина Маркова – “FitMode”
  „Благодарим за професионализма, отзивчивостта и бързата реакция, при смяната на собственост и при раздялата на дружествените дялове на нашата компания“
 • Свет Симов – Fontfabric
  Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“ предоставиха полезна информация и оказаха квалифицирана помощ по казусите поставени от нас. Експертизата им в областта на авторското и търговското право беше от изключителна полза.
 • Калоян Гаджев, „Успелите“
  „Изключително професионално отношение, бърза и навременна реакция. Имахме казус от сферата на търговското право и съответно нужда от консултиране. Благодарение на GG Law успяхме да намерим най-добрият начин да се справим със ситуацията.“
 • Димитър Наумов, Topoutfit
  “Нашият онлайн магазин разчита на „Господинов и Генчев“, за да е винаги в съответствие с постоянно променящото се законодателство и правилата на Закон за защита на потребителя.”
 • Борис Колев, Nutrigen
  "Юридическия и правен аспект на работата ни в NutriGen, като компания в сферата на здравеопазването и генетиката, е изключително важна част от нашия основен бизнес и работа с клиенти. А доверието което гласувахме в експертизата за адвокатска помощ в лицето на Господинов и Генчев се оправда с много добри резултати за нас, въпреки сложния сектор на здравеопазването, в който се намираме!"
 • Александър Хинков, „Успелите“
  Свързахме се с GGLAW в момент, в който се чувствахме пред затворена улица. Димо и Генади проявиха страхотно чувство за разбиране, реагираха бързо и запазиха пълна конфиденциалност при консултациите по търговско и дружествено право, от които имахме спешна нужда. Ние направихме своя избор тогава, но и занапред ще се обръщаме първо към тях. Топло препоръчваме услугите им!
 • Бих искала да изкажа благодарността си към Адвокатско дружество "Господинов и Генчев" за компетентното съдействие при решаване на личните ми юридически казуси. Вярвам, че и в бъдеще мога да разчитам изцяло на професионализма им и поради тази причина ги препоръчвам!
  Maрина Дошкова
 • Бих искала да отбележа високия профисионализъм, позитивно отношение и ефективността в решението на различни правни въпроси на адвокатите от Адвокатско дружество "Господинов и Генчев". Компетентността им неведнъж ме спасявала от допускането на грешки от моя страна. Благодаря за компетентното правно съдействие на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев", във връзка със закупуването на имот. Препоръчвам кантората на всички и вярвам, че тези, които се възползват от услугите им ще останат много доволни от резултата.
  Eлена Текелиева
 • Ваня Овчарова, „Елфи Турс“
  Елфи Турс ЕООД е една от водещите туристически агенции в България. От 1998г предлага комплексни туристически услуги на българския и международния пазар. От 2014 година за правното си обслужване разчитаме на Адвокатско дружество "Господинов и Генчев“, които подпомагат дружеството в отношенията му с регулаторните органи, както по отношение на текущата дейност, така и във връзка с административно-наказателната отговорност, така и във връзка с лицензиране, нотифициране и текущото спазване и изпълнение на предоставените лицензи, акредитации и нотификации на техническата служба на дружеството. Адвокатското дружество осъществява пълното процесуално правно представителство на „Елфи Турс ЕООД, както в търговските и граждански спорове, така и в административните производства. Така описаната работа е извършена на изключително високо и професионално ниво.