В екипа на GGLaw влезе Стефан Стефанов - Адвокатско дружество "Господинов и Генчев"
Stefan-Stefanov-GGLaw-АД Господинов и Генчев

Радваме се от факта, че от няколко месеца при нас работи още един талантлив млад човек. С удоволствие Ви представяме Стефан Стефанов, който се включи веднага с широк спектър от умения в работата на кантората.

Бъдещо развитие

Няколко са правните сфери, които представляват по-голям интерес за Стефан. В тях той ежедневно полага усилия да разшири познанията си и да стане добър практик. Това са търговско право, право на интелектуалната собственост, конкурентно право и IT право. 

Ето и кратко интервю със Стефан за неговите планове и работата в GGLaw. 

Коя е сферата, в която искаш да се развиваш?  

Сферата, в която се чувствам най-добре е тази свързана с технологиите – IT право и LegaltechIT правото само по себе си още не е отделен клон на правото, но обединява няколко области – интелектуална собственост, търговско и облигационно право. Високата скорост, с която се променят отношенията в тази сфера представлява предизвикателство за законодателя,  дори и за практиката. Поради това смятам, че има нужда от все повече юристи с техническо образование или познания в областта, които да поставят основите и да гарантират развитието на тази така важна част от правото. 

Как GGlaw ти помага?  

В комплексни отношения, като тези в сферите на интелектуалната собственост, и динамичните промени в IT средите, GGlaw ми предоставят среда за развитие – професионално и личностно, като ми поверяват разнообразни задачи по своята сложност и характер. Безрезервната помощта, която ми оказват колегите е незаменима, когато съм изправен пред непозната за мен материя, както и възможността да достъпвам огромен ресурс от научна и техническа литература, за да подобрявам качеството ми на работа. 

Какви умения ти помага да развиваш работата в GGlaw? 

Характера на работата ми изисква от мен дисциплина, пунктуалност и високо ниво на качество. Към тези качества, несъмнено открива и приложение предишният ми опит в сферата на процесуалното представителство, както и стилизирането и формулирането на изказа ми, за да мога да защитя всяка моя теза успешно. 

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента 

Работата в кантората е приятна и увлекателна, особено когато около теб има толкова много интересни и интелигентни хора, които те карат да се чувствам на правилното място. 

Share this article :

© 2022 Linx.bg

logo-footer