Щастливи сме, че една година след създаването на Адвокатско дружество „Господинов и Генчев“ можем да ви представим и четвъртия човек в нашия екипа Сиянна Лилова.
Сиянна е адвокатски сътрудник в дружеството ни от два месеца като за този кратък период от време тя доказа своята отдаденост, компетентност и целеустременост като млад юрист затова много се радваме, че е част от екипа ни.

Образование

В момента Сиянна е 5-ти курс специалност „Право“ в Софийски Университет, а средното си образвание завършва в Първа английска езикова гимназия , гр. София, където е отличена със златен медал и национална диплома за постижения.

Прекарва един семестър по програма Еразъм в Universita degli Studi di Milano, Италия  през 2016г., където изучава международно право и политика.

Наскоро завършва и Харвардски курс по авторско право „CopyrightX” към Международен правен център – ILAC.

Нейният опит

Стажува в кантора в Брюксел, която работи в сферата на международното и европейско бизнес имиграционно право в Брюксел, Париж и Женева.

Прави също стаж и в правния отдел на Държавна агенция „Електронно управление“.

Планове за бъдещето

Сиянна иска да се развива в сферите на интелектуална и индустриална собственост, защита на личните данни, както и търговско право.

Обществена дейност

От началото на 2018 г. е съучредител и координатор проекти на сдружение „Цифрова република“ – НПО, ангажирано със защита на цифрови права, отворения достъп до знание и протичащата авторскоправна реформа в Европейския съюз.

Национален представител пред глобалната мрежа на Creative Commons на българския ѝ клон.

Членува и в Sofia Legal Hackers, която общност е ангажирана с установяването на ефективен диалог между преставители на правната и технологичната сфера.

Ето и какво сподели тя за работата си в GGLaw:

Екипът на GGLaw има модерен подход към работния процес, който го отличава от повечето кантори. Стремежът към максимална ефективност, възприемането на успешни стратегии за развитие на бизнеса, технологизацията на процесите и високият професионализъм на колегите ми са положителен пример за това как трябва да изглежда работата в една съвременна кантора.

Oт друга страна работата ми в кантората ми позволява да работя и да се развивам в направленията, които са от най-голям интерес за мен. При ежедневната ми работа върху казуси, и особено свързаните с нарушения на авторско право в интернет, имам възможност на практика да приложа и усъвършенствам теоретичните си знания.

Изискването ежедневно да използваме софтуер за организация на работния процес ми помага за развитието на технологичните ми умения и адаптивността ми, а и дава прозрачност и яснота относно работата на всеки, което гарантира ефективност и добра комуникация в екипа.

Сиянна Лилова

Адвокатски сътрудник
Share this article :
Facebook
Twitter
LinkedIn

© 2019 Linx.bg

logo-footer