Екипът ни се разраства - Михаела Радева - Адвокатско дружество "Господинов и Генчев"
Mihaela-Radeva-GGLaw

През последните месеци екипът ни се разрастна с двама млади професионалисти. Днес ви запознаваме с второто попълнение – Михаела Радева.

Бъдещо развитие

Михаела е изучавала право на Европейския съюз, международно право, право и икономика на медийните платформи . Работата ѝ в GGLaw ще бъде основно обързана с казуси свързани с право на интелектуалната собственост, регулации на информационните технологии и процесуално представителство.

Михаела ще разкаже малко повече за бъдещите ѝ планове и работата до момента при нас:

Кои са сферите, в които искаш да се развиваш?

Сферите, в които бих искала да се развивам, са право на интелектуалната и индустриалната собственост, право на информационните технологии и защита на личните данни.

Как GGlaw помага на професионалното ти развитие?

GGlaw ми дава ценен опит с разнообразни казуси от сферите ми на интерес, като ме предизвиква да задълбоча юридическите си познания и развия аналитично мислене.

Какви умения развиваш с работата си в GGlaw?

Работата в GGlaw ми помага да развия умението да мисля методично, да бъда отговорна и винаги да се старая към себеусъвършенстване.

Сподели какво мислиш за работата в GGlaw до момента

Харесва ми да съм в екип от будни и позитивни млади хора с видима страст към работата си. Оценявам политиката на отворена комуникация, където всеки член от екипа е окуражаван да дава мнение и предложения за оптимизация на процесите в кантората. Културата на компанията, в съчетание с интересните правни казуси, ми носят истинско удовлетворение от работата.

Михаела Радева

Адвокатски сътрудник
Share this article :

© 2022 Linx.bg

logo-footer